Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea a fost inaugurat astazi 27 septembrie 2012

DoubleTree by Hilton anunţă deschiderea celui de-al doilea hotel pe care îl deţine în România, situat în Oradea. DoubleTree by Hilton, un brand hotelier internaţional, ce deţine în prezent peste 300 de hoteluri în toată lumea, le oferă oaspeţilor săi din Oradea servicii complete, de cea mai bună calitate. Hotelul se deschide ca urmare a unei investiţii considerabile a partenerului proprietar SIF Banat Crişana şi a SC Calipso SA.

Având o capacitate de 147 de camere, patru săli de conferinţă, o sală de recepţii, un restaurant cu specific mediteranean şi cele mai moderne tehnologii, DoubleTree by Hilton Oradea le oferă oaspeţilor săi servicii la cele mai înalte standarde, într-un mediu elegant şi confortabil.

“Extinderea prezenţei noastre în Europa de Est este una dintre priorităţile Hilton Worldwide. Sunt încântat că am adăugat un al doilea hotel la portofoliul nostru DoubleTree by Hilton din România. Atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii care ajung în Oradea vor putea să se bucure de oferta DoubleTree by Hilton, având parte în acelaşi timp de standardele Hilton Worldwide. Aşadar, le urez bun venit tuturor oaspeţilor în noul nostru DoubleTree by Hilton Oradea,” a declarat Simon Vincent, President EMEA, Hilton Worldwide.

DoubleTree by Hilton Oradea deţine o varietate de camere şi apartamente, amenajate într-un stil contemporan, oferindu-le oaspeţilor un refugiu confortabil şi modern. Fiecare cameră este dotată cu televizor cu ecran plat, cu programe locale si internationale prin cablu, mini-bar, produse revigorante de baie Crabtree & Evelyn Citron® şi propriul serviciu pentru preparat ceai sau cafea.

“Am decis să ne extindem prezenţa în întreaga Europă pentru a face faţă cerinţelor călătorilor care îşi doresc să trăiască experienţa DoubleTree by Hilton în următoarea lor vacanţă sau călătorie de afaceri,” a declarat Rob Palleschi, Global Head, DoubleTree by Hilton. “Am avut plăcerea să vizitez Oradea în primele etape ale construirii hotelului şi sunt încântat că echipa noastră a început deja să îi întâmpine pe oaspeţii DoubleTree by Hilton.”

În acelaşi timp, hotelul găzduieşte primul centru eforea:spa inaugurat în interiorul unui DoubleTree by Hilton din Europa. Clienţii au la dispoziţie şapte săli unde pot beneficia de trei tipuri de tratamente – bazate pe tehnologii avansate, holistice sau complet personalizate în funcţie de cerinţele fiecărui client. De asemenea, hotelul este dotat cu un centru de fitness Precor, o piscină şi o cafenea unde oaspeţii se pot bucura de o gustare uşoară, de cafeaua de dimineaţă sau de un pahar de vin într-o atmosferă relaxată şi primitoare.

DoubleTree by Hilton Oradea se află pe Aleea Strandului, nr 9. Pentru mai multe informaţii despre hotel sau pentru rezervări, vizitaţi site-ul www.oradea.doubletree.com sau sunat la numărul de telefon 0040 (0)259 259 259.

Având peste 300 de hoteluri în întreaga lume şi o reţea de peste 30 de hoteluri în Europa, DoubleTree by Hilton a inaugurat recent mai multe hoteluri, printre care: DoubleTree by Hilton London Victoria şi DoubleTree by Hilton London Heathrow Airport, ambele în Marea Britanie. DoubleTree by Hilton Zagreb se va alătura portofoliului din Europa de Est al companiei, în lunile următoare.

***

Despre hotelurile DoubleTree by Hilton

Având un număr de peste 300 de hoteluri de lux în oraşe cheie, zone metropolitan şi destinaţii de vacanţă în 24 de ţări din toată lumea, hotelurile DoubleTree by Hilton sunt perfect concepute pentru a asigura un rela confort tuturor persoanelor care călătoresc in scop de afaceri sau turiştilor. Fiecare oaspete DoubleTree by Hilton trăieşte o experienţă unică, începând cu celebrele prăjituri cu fulgi de ciocolată cu care aceştia sunt întâmpinaţi la check-in, până la avantajele programului nostru de fidelizare Hilton HHonors®.

Pentru a afla mai multe informaţii despre orice hotel DoubleTree by Hilton, oaspeţii pot vizita site-ul www.DoubleTree.com sau pot contacta direct orice agent de turism. De asemenea, ne puteţi contacta pe www.facebook.com/doubletree, www.twitter.com/doubletree şi www.youtube.com/doubletreehotels. Cele mai noi ştiri le puteţi afla accesând www.doubletreebyhiltonglobalmediacenter.com.

Despre Hilton Worldwide

Hilton Worldwide este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, care cuprinde sectorul serviciilor de cazare, începând cu hotelurile si statiunile de lux si terminând cu apartamente pentru sejur prelungit şi hoteluri cu preţuri medii. Timp de 92 de ani, Hilton Worldwide a oferit oamenilor de afaceri şi turiştilor cele mai bune condiţii de cazare, servicii, facilităţi şi avantaje. Compania este dedicată continuării tradiţiei sale de a oferi experienţe de neuitat oaspeţilor săi, prin intermediul brandurilor sale globale.

Acestea cuprind peste 3.900 de hoteluri şi 640.000 de camere in 91 de ţări, incluzând Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton şi Hilton Grand Vacations. De asemenea, compania gestioneaza programul de fidelizare Hilton HHonors®.

Pentru mai multe informaţii despre companie, vă rugăm să vizitaţi www.hiltonworldwide.com, www.facebook.com/hiltonworldwide.com, www.twitter.com/hiltonworldwide, www.youtube.com/hiltonworldwide, www.flickr.com/hiltonworldwide si www.linkedin.com/company/hiltonworldwide.

 

doubletree_512 

                  
 

 

doubletree_inaugurare_512

 

hol_double_512 

piscina_doubletree_512 

 

 

Source: DoubleTree by Hilton Oradea

EN RO