Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac revine

Urmează construcția Hotelului de Gheaţă la Bâlea Lac, după doi ani de pauză în care contextul pandemic nu a permis acest lucru.  Hotel de Gheaţă este un obiectiv unic de acest fel din Europa de Sud-Est.

Chiar dacă la Bâlea Lac iarna şi-a intrat pe deplin în drepturi, construcţia noului hotel va fi demarată doar atunci când stratul de zăpadă va fi suficient de consistent şi grosimea gheţii formată pe lacul Bâlea va depăşi 20 cm.

Cel de-al şaisprezecelea sezon al Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac” va avea ca temă Europa, astfel că fiecare cameră a viitorului hotel va purta numele unei capitale din Bătrânul Continent. Cum va arăta noul Hotel de Gheață Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va găzdui un bar şi un restaurant, unde cei interesaţi vor putea consuma diverse mâncăruri sau băuturi, ce vor fi servite în diverse pahare si farfurii din gheaţă

Dacă condiţiile meteorologice vor fi favorabile, primii oaspeţi ai Hotelului de Gheaţă Bâlea Lac din sezonul 2022 – 2023 vor putea sosi în Ajunul Crăciunului. Alături de hotel va fi construită şi Biserica de Gheaţă la marginea lacului Balea.