Hotelierii au pregatit oferte cu reduceri de pana la 50% de Black Friday

Imagine de ming dai de la Pixabay

In ciuda valului pandemic ce a lovit Romania in aceasta perioada si a masurilor restrictive luate de autoritati, hotelierii din Romania au pregatit reduceri de pana la 50% cu ocazia perioadei de Black Friday si isi propun astfel sa salveze sezonul de toamna prin preturi mai mici.

In incercarea de a-si proteja sanatatea cat mai bine, turistii cauta acum unitati de cazare pe care sa le inchirieze integral, in special apartamente, pensiuni si case de vacanta care pot gazdui grupuri mici si medii, astfel incat sa-si petreaca vacanta doar in compania celor apropiati. Nu lipsesc nici hotelurile, care pot fi rezervate in timp real, selectandu-se rapid perioada sejurului si numarul de persoane.

De asemenea, in contextul incertitudinii privind deplasarile, rezervarile pe care turistii le faceau cu cel putin 3-4 saptamani inainte au ajuns acum sa fie last minute, cat mai aproape de data plecarii in vacanta.

Travelminit.ro a realizat si un studiu privind topul celor mai cautate destinatii de toamna din Romania. Primele locuri sunt ocupate de statiunile montane, in special cele de pe Valea Prahovei, fiind votate de 29% dintre respondentii participanti la studiu. Topul este continuat cu statiunile balneoclimaterice (23%) si marile orase (21%), printre care se numara Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara.

EN RO