Horwath HTL a evaluat proiectul Nordis Braşov la peste 40 mil. EUR

Compania Horwath HTL estimează pentru afacerea hotelieră rezultata in urma dezvoltarii proiectului Nordis Braşov 5* o valoare la deschiderea operatiunilor, în noiembrie 2023, de peste 40 milioane de EUR.

Nordis Group va demara in urmatoarea perioada, dezvoltarea proiectului Nordis Braşov 5*, care cuprinde 158 de camere de hotel, 43 de apartamente rezidenţiale, toate fiind gândite la un nou standard de confort şi rafinament.

Proiectul dispune si de serviciile şi facilităţile unui hotel de 5 stele: SPA, săli de conferinţă, loc de joacă pentru copii, cinema room, sală de fitness, staţie de încărcare maşini electrice, piscina suspendată de tip infinity. La data evaluării Horwath HTL, unităţile ansamblului Nordis Braşov erau vândute în proporţie de peste 35%.

„Credem cu tărie că noul nostru proiect situat pe Drumul Poienii, Nordis Brașov, va fi un reper al celor mai rafinate experiențe trăite în zona montană. Rezultatele evaluării efectuate de către prestigioasa companie Horwath HTL vin ca o confirmare a faptului că Nordis Brașov are un potențial uriaș ca destinație turistică și modalitate de investiție pentru cei care vor să-și securizeze veniturile pe termen lung. Avem încredere că atunci când ansamblul va fi deschis, va genera un impact fabulos ca imagine și profitabilitate”, a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Brașov.

Pentru investitori, Nordis Brașov este o opțiune profitabilă pe termen lung. Modelul unic lansat de Nordis pe piața imobiliară din România oferă clienților opțiunea de a investi într-o cameră de hotel, care garantează un randament de 7% pe an și o chirie lunară fixă, în orice sezon.

Cei peste 100 de ani de activitate ai companiei de consultanță și evaluare turistică au transformat compania Horwath HTL în lider global pe acest segment. Compania deține 52 de birouri în 38 de țări și a derulat peste 30.000 de evaluări deopotrivă pentru instituții publice și private. In Romania, Horwath HTL este reprezentata de Fivestar Hospitality, intre companii existand un acord de cooperare inca din anul 2009.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor premium. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Architecture, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Hotels, Nordis Travel și Nordis Property Management.

EN RO