Grand Development semnează cu Radisson Hotel Group pentru primul resort cu vile de cinci stele din România

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Development, fondată şi coordonată de antreprenorul Ionuţ Nicolescu, a încheiat un parteneriat cu Radisson Hotel Group, prin care grupul hotelier internaţional va deschide primul resort cu vile de cinci stele din România, sub brandul Radisson Blu.

Proiectul este deja în construcţie într-o poiana montană de 2,6 ha din apropierea Braşovului, în apropierea unei păduri seculare din Munţii Carpaţi – una dintre oazele de sălbăticie ale Europei, şi la distanţe de 20 de minute de Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, de centrul oraşului Braşov, de Castel Bran şi de Poiana Braşov.

Deschiderea Radisson Blu Grand Mountain Resort, Braşov, este programată pentru trimestrul patru din 2026, proiectul urmând să fie format din 46 de vile individuale şi alăturate tip chalet scandinav, cu spaţii mari vitrate, precum şi 20 de camere de hotel, toate unităţile de cazare clasificate la cinci stele.

Noul resort Radisson Blu va pune la dispoziţia oaspeţilor săi toate facilităţile specifice unui proiect hotelier de cinci stele, inclusiv un restaurant cu bucătărie deschisă care va pune în evidenţă atât gastronomia locală cât şi cele mai rafinate preparate internaţionale, un centru SPA cu piscină interioară, un centru de wellness şi fitness, mai multe săli de conferinţe, precum şi locuri de parcare. În plus, toţi oaspeţi vor putea alege dintr-o paletă largă de activităţi sportive şi recreaţionale disponibile în zonă, cât şi în incintă.

Alături de Ionuţ Nicolescu, consultantul imobiliar Cremona Maria – Andrei este coproprietar al Grand Development. În cadrul echipei de dezvoltare a fost cooptat şi Alexandru Boghiu, partener fondator al Mavers Wealth Management, o firmă de capital de risc axată pe susţinerea antreprenorilor excepţionali din sectoarele digitale.