FPTR estimeaza ca primii turisti pe litoral vor veni incepand cu data de 1 iunie

Prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Dragos Raducan, a declarat ca, daca nu mai intervine vreo modificare legata de restrictii, atunci la data de 1 iunie vor veni primii turisti pe litoral din acest sezon.
El spera ca pana atunci sa se rezolve si situatia legata de restaurante, iar daca acestea vor ramane in continuare inchise, atunci hotelierii pot servi turistii in sistem room-service.
El a spus ca pe litoral primii turisti sunt asteptati incepand cu data de 1 iunie. “Avem cereri, avem rezervari, unele sunt platite in sistem early-booking si daca nu intervine nicio modificare, pe 1 iunie vom avea primii turisti pe litoral. 
Raducan a precizat ca vor fi gasite solutii si pentru all-inclusive, deoarece romanii si in general turistii nu vor dori sa renunte la all-inclusive. Si nu noi suntem cei care vom gasi cele mai bune solutii, sunt alte tari cu o industrie mai puternica, turcii, care sunt practic inventatorii all-inclusive-ului, nu vor renunta la acest tip de servire a mesei, vor gasi niste solutii pe care le vom adapta si noi in Romania, a mai declarat prim-vicepresedintele FPTR. 

Source: Profit

EN RO