Faceți cunoștință cu TouchMenuApp pe 22 mai 2023 la Brașov și pe 23/24 mai la TopHotel Conference București

V-ați săturat să tipăriți meniuri, să actualizați fișele camerelor, să nu aveți suficientă forță de muncă și să aveți comunicare precară cu oaspeții dvs.?

Vă prezentăm TouchMenu – platforma de concierge virtual All-In-One care oferă oaspeților un set complet de servicii accesibile de pe orice telefon mobil sau tabletă printr-o singură scanare de cod QR.

Această aplicație este concepută pentru hoteluri de oraș sau din stațiuni, restaurante și toate tipurile de unități din sectorul hotelier. Prin oferirea unei experiențe rapide și convenabile, oaspeții pot accesa cu ușurință informații și servicii fără a fi nevoiți să interacționeze direct cu personalul. Datorită practicilor sale sustenabile și funcțiilor sale ușor de utilizat, TouchMenu optimizează procesele de lucru, reducând totodată deșeurile și consumul de energie.

Încercați astăzi aplicația pentru a simți viitorul ospitalității.

TouchMenu – Livrați proprietatea direct în mâna oaspeților dvs.

TouchMenu este un pionier în ecosistemele digitale din sectorul ospitalității. Produsul emblematic al companiei este Virtual Concierge – o platformă performantă bazată pe web, care oferă oaspeților un set complet de servicii, accesibile de pe orice telefon mobil sau tabletă printr-o simplă scanare a codului QR.

Virtual Concierge se potrivește perfect pentru hoteluri de oraș pentru afaceri, hoteluri tip resort pentru agrement, restaurante și toate tipurile de experiențe de a lua masa, centre de conferinte și evenimente, facilități SPA și de wellness, terenuri de golf, proprietăți sezoniere sau deschise pe tot parcursul anului.

Folosind coduri QR în industria ospitalității, putem oferi oaspeților o experiență digitală care nu este doar convenabilă, ci și sustenabilă. Oaspeții pot accesa informații și servicii fără a fi nevoiți să interacționeze direct cu personalul hotelului sau al restaurantului. Datorită codurilor QR specifice amplasate în camera de hotel, la recepție, în spațiile de luat masa, în sălile de întâlnire și de divertisment oaspeții vor rămâne informați, iar fiecare serviciu este la doar câteva atingeri de pe orice smartphone sau tabletă.

Astfel, puteți ajunge la oaspeții dvs. plasând coduri QR oriunde aveți nevoie să afișați pentru clienții dvs. informații digitale și servicii suplimentare în până la 36 de limbi, fără a fi nevoie să descărcați aplicații sau să vă înregistrați.

Codurile QR reprezintă o resursă fundamentală pentru optimizarea, îmbunătățirea și automatizarea proceselor de lucru. Multitudinea de utilizări care pot fi realizate prin intermediul acestora economisesc timp, costuri și facilitează munca personalului. Ca exemplu, putem lua modificarea prețurilor. Chiar dacă modifică prețurile săptămânal sau lunar, hotelurile sau restaurantele nu mai trebuie să tipărească meniuri la nesfârșit. Ei pot face modificări pur și simplu prin intermediul platformei digitale.

Totodată, acest lucru economisește hârtie de tipărire, ceea ce contribuie la protecția mediului. Credem că ESG nu este doar ceea ce trebuie făcut, ci face și mult sens din punctul de vedere al afacerilor. Prin încorporarea ESG în practicile noastre de afaceri, suntem capabili să atragem, să păstrăm și fidelizăm clienți și angajați care ne împărtășesc valorile și contribuie la un viitor mai sustenabil și mai echitabil. Ne-am angajat să ne reducem amprenta asupra mediului prin implementarea unor practici ecologice, cum ar fi reducerea deșeurilor și a consumului de energie și utilizarea de materiale durabile.

Mai presus de toate, această platformă digitală este ușor de utilizat, astfel încât membrii echipei cu aptitudini tehnice reduse să o poată învăța intuitiv și cu un sprijin minim. Cu toate acestea, oferim tutoriale video, instrucțiuni de utilizare și cursuri de formare. Depinde de setul de caracteristici și funcționalități incluse, dar, de obicei, clienții sunt gata să înceapă în decurs de zece zile.

Faceți cunoștință, personal, cu echipa TouchMenu:

22 mai 2023 – Hotelul Ambient, Brașov – Tech Trends in Hospitality – Expert Talks & Business Lunch

23 și 24 mai 2023 – JW Marriott Hotel, București – Conferință TopHotel Conference – Tourism & Leisure Investment