Accor a deschis hotelul Ibis Styles Bucharest Airport

Accor, liderul mondial în domeniul ospitalității, anunță deschiderea unui hotel ibis Styles în apropiere de Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni. Aceasta este a cincea deschidere ibis Styles în România și a treia în capitală.

Hotelul va funcționa sub forma unui acord de management cu partenerul și investitorul Liwa Properties S.R.L., o filială a ABS Holdings. HH SHK. AHMED BIN SAIF AL NAHYAN este fondator și președinte al ABS Holdings și deține mai multe investiții în hoteluri și în afaceri cu linii aeriene.

Hotelul ibis Styles Bucharest Airport, nou construit, este situat în Otopeni, pe Calea Bucureștilor 222, la 800 m de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Acesta este format din 84 de camere: 75 standard, 3 superioare și 6 premium, camere de familie, bar, restaurant și parcare proprie. Reflectând conceptul “all inclusive” al brandului, ibis Styles Bucharest Airport oferă un mic dejun generos și wi-fi gratuit, întotdeauna inclus în prețul camerei. Pentru comoditatea și confortul oaspeților, hotelul acceptă animale de companie și oferă, la cerere, transfer gratuit de la aeroport.