Doar trei oferte au fost depuse pentru realizarea lucrarilor de extindere a Delfinariului din Constanta

Hidro Salt B 92 SRL Constanta, A.B.C. Val SRL Bucuresti si Manelli Impresa (Italia) au depus oferte pentru realizarea lucrarilor de extindere a Delfinariului din Constanta, contract estimat la 19,1 mil. RON, fara TVA, pentru 2 ani.
Obiectivul general al proiectului il reprezinta valorificarea elementelor turistice prin extinderea si dotarea la standarde europene a infrastructurii Delfinariului din cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta. Mai precis, vor fi realizate lucrari de extindere a bazinului existent prin adaugarea unui bazin de 3.094 metri cubi.
Totodata, vor fi executate lucrari pentru realizarea unei zone ce va putea fi descoperita in sezonul favorabil (aproximativ 8 luni/an), dar si realizarea unei suprafete vitrate acrilice pentru cresterea activitatii de interactiune cu delfinii.
Proiectul va fi finantat prin Programul pentru dezvoltarea investitiilor in turism – Masterplanul investitiilor in turism si a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investitii in turism, aprobat prin HG 558/2017. 

Source: Profit

EN RO