De astăzi Romanian Hospitality Newsletter acoperă și piața din Republica Moldova

Romanian Hospitality Newsletter (RHN), publicația de referință pentru industria ospitalității din România, se extinde acum și în Republica Moldova atât pentru a înlesni accesul la experiența și inovațiile din domeniul ospitalității din România profesioniștilor din Republica Moldova cât și pentru a aduce cele mai relevante știri celor aproximativ 10 mii de abonați actuali.

România și Republica Moldova au o istorie comună bogată și legături culturale profunde, iar acum începând cu ediția cu numărul 1243, RHN va îndeplini rolul de aduce împreună cele mai recente știri, tendințe și informații relevante din industria ospitalității a acestui spațiu geografic vorbitor de limba română.

Editorii Romanian Hospitality Newsletter colaborează cu experți din industrie pentru a oferi acces cititorilor și la informații despre noi tehnologii, produse, tendințe, strategii și multe altele. RHN este un partener de încredere pentru proprietarii și managerii de hoteluri, restaurante, pensiuni, agenții de turism, dar și pentru oricine este pasionat de industria ospitalității.

Alexandru-Sorin Ionescu, fondator Fivestar Hospitality și Romanian Hospitality Newsletter: “Suntem încântați că după aproximativ 12 ani am revenit anul acesta în Republica Moldova în primul rând din postura de consultant dar și că am luat decizia în această toamnă să extindem semnificativ comunitatea noastră de profesioniști din industria ospitalității. Acest pas reprezintă o oportunitate extraordinară de colaborare, învățare reciprocă și dezvoltare a afacerilor între cele două spații geografice vecine.”

Cititorii din Republica Moldova pot accesa acum conținutul Romanian Hospitality Newsletter în limbile română și engleză, câștigând un timp prețios în procesul personal de informare profesională în acest mediu de afaceri extrem de dinamic. Cititorii din România vor lua și ei contact cu realitățile și provocările din Republica Moldova.

Despre Romanian Hospitality Newsletter (RHN):

ROMANIAN HOSPITALITY NEWSLETTER (RHN) este un portal de știri specializat în industria ospitalității, operat de firma de consultanță în domeniul hotelier FIVESTAR HOSPITALITY care a împlinit 20 de ani de activitate și peste o suta de clienti, portofoliul de proiecte putând fi consultat AICI. Ca o activitate non-profit, din 2005 am început să transmitem RHN înregistrând într-o arhivă publica tot ce s-a întâmplat relevant în acest sector până în prezent (aproximativ 20,000 de articole in 18 ani). Din 2007 am oferit newsletter-ul si in limba Engleza cu o selectie de stiri relevante international iar din 2020 toate articolele si newsletter-ele au devenit disponibile, la un click distanta, traduse in Engleza cu tehnologia rețelelor neurale. RHN este o sursă de încredere pentru profesioniștii din industria ospitalității care doresc să rămână la curent cu cele mai recente investiții, noutăți operaționale, tendințe și inovații.

Pentru colaborări și mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: info@fivestarhospitality.ro