Accor deschide Hotel Mercure Chișinău Center Jazz în octombrie 2023

Accor, lider mondial în industria ospitalității, deschidere în luna octombrie 2023, Hotelul Mercure Chișinău Center Jazz. Acesta va fi primul hotel afiliat brandului Mercure din Republica Moldova.

Hotelul este dotat cu 74 de camere decorate într-un stil modern și confortabil și dispun de toate facilitățile necesare pentru un sejur plăcut, un restaurant a-la-carte, bar, saună, sală de conferințe, sală de fitness și parcare exterioară.

Hotelul Mercure Chișinău Center Jazz este situat într-o zonă centrală, pe strada Vlaicu Pîrcălab nr. 72, la doar câțiva pași de principalele atracții turistice ale orașului, cum ar fi Palatul Republicii, Catedrala Mitropolitană și Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Hotelul se află la doar 4 km de gară, și la mai puțin de o jumătate de oră de Aeroportul Internațional Chișinău.

Deschiderea hotelului Mercure din Chișinău este o oportunitate excelentă pentru Accor de a-și consolida prezența în Europa de Est.

Hotelul va fi deținut și operat de Coriap SRL, un partener local al Accor. Investiția totală în hotel este de 10 mil. EUR.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o rețea internațională de peste 900 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 119.000 de camere la nivel global. Fiecare unitate are un stil propriu și o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală.