Producătorul de medicamente Biofarm a vândut un teren pentru dezvoltare rezidențială

Producătorul de medicamente Biofarm a vândut un teren de 5 mil. EUR către firma Iancu de Hunedoara Residence SRL. Terenul, situat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara 40-42 din București, are o suprafață de 6.700 de mp și găzduia în trecut fosta fabrică Industria Chimico-farmaceutică Nr.2.

Tranzacția a fost intermediată de compania Crosspoint Real Estate, care a reprezentat atât vânzătorul, cât și cumpărătorul.

Iancu de Hunedoara Residence SRL va construi pe terenul achiziționat un complex rezidențial cuprinzând aproximativ 100 de apartamente.

Biofarm este o companie românească de medicamente cu o istorie de peste 60 de ani. Compania are sediul în București și are o prezență semnificativă pe piața locală.

SIF Muntenia este cel mai mare acționar al Biofarm, deținând o participație de 51,6%.

Vânzarea terenului de către Biofarm reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru compania Iancu de Hunedoara Residence SRL. Terenul este situat într-o zonă centrală a Bucureștiului, cu potențial ridicat de dezvoltare imobiliară.

Tranzacția este de asemenea benefică pentru Biofarm, care va putea reinvesti veniturile în dezvoltarea afacerii sale de medicamente.