Continental Hotels isi continua planurile de investitii dupa ce a primit un imprumut de la EximBank

Compania Continental Hotels a facut un imprumut de la EximBank in valoare de 25 mil. RON, in cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 pe care banca o implementeaza in urma mandatului special primit din partea statului roman.

Fondurile acordate Continental Hotels SA, in cadrul programului financiar de sustinere a companiilor mari si a IMM-urilor cu cifra de afaceri de peste 20 mil. RON in 2019, sunt destinate asigurarii necesarului de lichiditate pentru finantarea activitatii curente.

Contextul economic generat de pandemie si masurile de limitare a raspandirii virusului – care au afectat puternic piata hoteliera, industria ospitalitatii fiind printre primele afectate de criza generata de coronavirus – a reprezentat o provocare majora pentru cel mai mare lant hotelier romanesc pentru depasirea careia a implementat mai multe masuri de reducere a costurilor si de imbunatatire a strategiilor de vanzari.

Radu Enache, presedinte si CEO al Continental Hotels a precizat ca avand si suportul EximBank, compania va reusi sa isi finanteze activitatea curenta si totodata sa va putea concentra pe continuarea proiectelor de investitii care includ construirea a doua hoteluri noi, in Brasov si Iasi. Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), patru hoteluri Continental Forum (4 stele), doua hoteluri Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), doua hoteluri MyContinental (3 stele) precum si cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, MyBistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetaria Continental. Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Targu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1.860 de camere in  12 unitati hoteliere.

EN RO