APX Hotels a achizitionat hotelul Libra din Sibiu pentru 1,85 mil. EUR

Grupul APX Hotels a achizitionat fostul hotel Libra din Sibiu pentru 1,85 mil. EUR, urmand ca in aceasta vara sa se deschida Hermanns Hotel. Lucrarile de renovare sunt aproape finalizate, astfel ca, incepand cu iulie 2021, sunt asteptati primii clienti.

Hermanns Hotel va fi clasificat la 4 stele si este dedicat atat clientilor business, cat si leisure si va avea o capacitate de 71 de camere, 2 sali de conferinta de 45 si respectiv 100 de persoane, un centru Spa modern – dotat cu piscina interioara, sauna, hammam, baie de aburi, sali de masaj, salina, zona de relaxare si sala de fitness.

Restaurantul hotelului denumit Restaurant Fain – cu specific italienesc – va avea o capacitate de 100 de persoane la interior si 80 de persoane pe terasa.

Fostul hotel Libra se afla intr-o stare avansata de degradare si a necesitat, ulterior achizitiei, o investitie in renovare estimata la aproximativ 5 mil. EUR.

In prezent, APX Hotels detine cinci hoteluri de 4 stele, dintre care 3 hoteluri in Bucuresti: Union Plaza Hotel 4 stele, Filitti Boutique 4stele, Venis Boutique 4 stele, 1 hotel in Vulcan, judetul Brasov – Wolkendorf BioHotel &Spa 4stele si 1 hotel in Sibiu: Hermanns Hotel 4stele.