Aplicație mobilă pentru Ținutul Buzăului

În perioada 23-26 februarie 2023 are loc la Centrul Expozițional Romexpo ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. În cadrul expoziției, Consiliul Județean Buzău va lansa la nivel național aplicația „Descoperă Buzăul”, platformă online care ghidează turiștii înainte de a alege o destinație turistică din județ, prezintă oferta culturală a județului precum și oferta de servicii turistice de cazare și masă. Vor putea fi accesate cu ușurință componentele ofertei turistice ale județului Buzău.

„Descoperă Buzăul” este o aplicație administrată de Consiliul Județean Buzău și este menită să fie un ghid digital al județului. Aplicația este destinată atât turiștilor, cât și buzoienilor cărora le sunt oferite informații referitoare la cele mai atractive obiective turistice și evenimente din zonă, la servicii de cazare, restaurante, puncte si birouri de informații turistice.

Aplicația – scrisă sub denumirea „Descopera Buzaul“ (fără diacritice) – poate fi descărcată din Magazin Play sau App Store.