Bog’Art modernizează aeroportul din Satu Mare pentru 63 de milioane de euro

Grupul Bog’Art, deținut de Raul Doicescu, a câștigat un contract de aproximativ 63 mil. EUR, care presupune realizarea unor lucrări de reabilitare și modernizare a aeroportului din Satu Mare, sub autoritatea Consiliului Județean Satu Mare.

Investiția prevede construirea unui nou terminal, extinderea terminalului existent și a platformei de îmbarcare, reabilitarea pistei, precum și achiziționarea de echipamente aeroportuare moderne.

Recent, constructorul Bog’Art împreună cu UTI Construction and Facility Management și ACI Cluj au câștigat un contract de 225 mil. RON pentru extinderea terminalului de plecare al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, cel mai mare aeroport regional din România și al doilea ca mărime din țară, după Otopeni. Termenul de finalizare a contractului este de 11,5 luni de la semnare: trei luni pentru proiectare și 8,5 luni pentru execuția lucrărilor.

Bog’Art este o companie de construcții civile și dezvoltare imobiliară, înfiinţată în anul 1991 cu sediul în Bucureşti și este unul din cei mai mari antreprenori în domeniu din România.