Ana Aslan Health Spa Eforie Nord a castigat Special Jury Awards la categoria Spa Hotel in cadrul Galei Innovation SPA Awards

In cadrul celui de al 25 -lea Congres anual al European Spas Association (ESPA), care s-a desfasurat in Slovenia,  Ana Aslan Health Spa a castigat Special Jury Awards la categoria Spa Hotel in cadrul Galei Innovation SPA Awards – Asociatia Europeana a SPA-urilor.

Congresul reuneste 20 de tari europene bogate in resurse naturale si care dispun de domeniul balnear si al turismului de sanatate. Anul acesta tema congresului s-a axat pe “Think Green”, “Be active”, “Stay Healthy”, conform unui comunicat remis redactiei.

Ana Aslan Health Spa, parte din complexul Ana Hotels Europa Eforie Nord, a fost nominalizata pentru conceptul unic “Techirghiol Pool”. Deschis in 2018, Techirghiol Pool este un concept unic pe litoralul romanesc. Piscina terapeutica de 136 mp are apa sarata incalzita si adusa direct din Lacul Techirghiol. In mod obisnuit, procedura de onctiune cu namol se realizeaza in natura, pe malurile lacului Techirghiol, dar, la Ana Aslan Health Spa, aceasta terapie unica a fost adusa in proximitatea spa-ului, adaptand conceptul la serviciile de 4 stele.