Compania UNTOLD Universe, si Primaria Municipiului Brasov au semnat un protocol de colaborare

Bogdan Buta, CEO UNTOLD Universe, si Primarul Municipiului Brasov, Allen Coliban, au semnat pe data de 15 octombrie, protocolul oficial de colaborare, prin care organizatorii si municipalitatea vor oferi brasovenilor un nou concept de divertisment, special pentru statiunea Poiana Brasov, care sa dezvolte regiunea in cea mai dorita destinatie montana pentru tineri din Europa.

Untold-ul de Brasov se va numi Massif.

Conceptul gandit pentru Poiana Brasov va transforma statiunea intr-o destinatie de wellness si entertainment, activa 12 luni pe an, care sa puna in valoare peisajul salbatic montan si atractiile naturale. Acest concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar si pe strategia de dezvoltare turistica a regiunii si va cuprinde mai multe tipuri de experiente, printre care doua festivaluri cu tematica de vara si iarna, precum si alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent.

Acest proiect are ca obiectiv transformarea statiunii Poiana Brasov in una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finantat integral din fonduri private de catre organizatorii UNTOLD.