Actualizare: Accor anunță deschiderea Mercure Chișinău Center Jazz

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță deschiderea Mercure Chișinău Center Jazz în Moldova. Situat într-o locație privilegiată în centrul capitalei Moldovei, noul hotel dispune de interioare inspirate de lumea jazz-ului și o numeroase facilități pentru a oferi oaspeților un sejur cald și confortabil în inima Chișinăului.

Mercure Chișinău Center Jazz are de 74 de camere bine amenajate, un centru de fitness cu saună și un restaurant à la carte. De asemenea, după o zi petrecută în oraș, oaspeții se pot relaxa la barul hotelului.

Chișinăul este o destinație unde călătorii pot experimenta cultura și istoria bogată a Moldovei. Mercure Chișinău Center Jazz este situat convenabil pe strada Vlaicu Pircalab, la distanță de mers pe jos de numeroase restaurante locale și repere emblematice, inclusiv muzee, centre culturale, precum și universități și instituții publice. De asemenea, proprietatea este ușor accesibilă de la Aeroportul Internațional Chișinău și de la gara orașului. În apropiere de Mercure Chișinău Center Jazz se află câteva lacuri care oferă călătorilor o pauză de relaxare. Unul dintre cele mai populare este Lacul Valea Morilor, o destinație îndrăgită de pasionații de natură care caută liniște. De asemenea, Chișinăul este renumit pentru Parcul Dendrarium, care oferă peisaje splendide și alei fermecătoare.

Cu peste 900 de hoteluri în mai mult de 60 de țări, Mercure este un brand hotelier renumit pentru că îmbină puterea unei rețele internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și înrădăcinată în specificul local. Noul hotel va fi operat de compania Coriap S.R.L., în baza unui acord de franciză cu Accor.

Mercure Chișinău Center Jazz dispune de săli de conferințe versatile pentru a găzdui atât evenimente de afaceri, cât și evenimente private. De asemenea, include un centru de afaceri dedicat și facilități de parcare exterioară.

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a sa, brandul Mercure anunță cu bucurie lansarea propriei sale “Bucket List”, concepută pentru a inspira oaspeții, călătorii și pasionații de gastronomie să pornească într-o călătorie de descoperire locală. Lista ”Bucket List” a Mercure , lansată la 1 decembrie 2024, este o selecție de 50 de experiențe gastronomice selectate cu atenție din întreaga lume, reprezentând unele dintre cele mai bune și mai surprinzătoare locuri în care să mănânci și să bei, în timpul șederii tale la o proprietate Mercure.

Bucket List este o extensie a popularului program Mercure “Discover Local”, care pune în evidență specialitățile autohtone și dezvăluie oaspeților povești locale neașteptate. Pentru a crea Bucket List-ul axat pe gastronomie, Mercure și-a implicat rețeaua globală, solicitând echipelor și personalului hotelurilor să propună cele mai bune experiențe culinare locale. Propunerile au fost analizate de un grup de experți în gastronomie și călătorii, inclusiv TOPJAW- regizori de filme cu tematică culinară și călătorii, și Munchies – Food by Vice, precum și de echipa de marketing global Mercure.

Această știre este o actualizare a următoarei știri publicate anterior în RHN:  Accor deschide Hotel Mercure Chișinău Center Jazz în octombrie 2023