Accor deschide primul sau hotel in Timisoara

Grupul hotelier Accor anunta deschiderea primului sau hotel din oras, Mercure Timisoara. Hotelul ofera 60 de camere, un penthouse si un restaurant Winestone, cu terasa si bar.

Totodata, hotelul marcheaza cateva premiere prin care stabileste un nou standard de ospitalitate, atat in Romania, cat si in Europa.  Mercure Timisoara este primul hotel din Romania si al patrulea din Europa certificat BREEAM OUTSTANDING – cel mai inalt nivel de clasificare pentru constructiile verzi.

Este primul hotel din lantul Accor dotat cu un sistem special de ventilare a aerului, care monitorizeaza si regleaza umiditatea, presiunea VOC si nivelul de CO2 si inlocuieste permanent aerul consumat cu aer proaspat, filtrat si dezinfectat UV.

In plus, noul hotel Mercure Timisoara este primul hotel inteligent, care integreaza prin telefon si tableta procesele ALL, de la rezervare, check-in, acces in camera cu ajutorul smartphone-ului, control al luminilor, temperaturii, al draperiilor, room service, statusul camerei si check-out online. 

Mercure Timisoara este un hotel de ultima generatie, construit intr-un oras cu un mare potential turistic, viitoare Capitala Europeana a Culturii.

Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri in interior si 26 de locuri pe terasa. Hotelul include o sala de conferinte de 100 mp, care va fi disponibila in februarie 2021. Mercure Timisoara respecta toate standardele si reglementarile de siguranta necesare pentru a preveni raspandirea Covid-19.

EN RO