Accor Career Talks s-a lansat la București

Accor, anunță lansarea recentă a Accor Career Talks la București, o serie de evenimente menite să ofere mentorat, coaching în carieră și dezvoltarea abilităților pentru viitorii lideri ai industriei ospitalității. Conceptul local a fost dezvoltat în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană și este găzduit în cadrul unui hub creativ permanent amenajat de Accor la Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității.

Echipa Accor a inaugurat recent noul Accor Corner la Facultatea de Management al Turismului și Ospitalității din cadrul Universității Româno-Americane.  Spațiul, care a suferit o transformare remarcabilă, este menit să întâmpine studenții și să devină un hub de inspirație, învățare și colaborare. Proiectat cu gândul la potențialul de creștere și dezvoltare al studenților, Accor Corner este o dovadă a angajamentului grupului de a educa și susține viitorii lideri ai industriei ospitalității.

Lansarea Accor Corner a fost făcută în prezența Feliciei Dincă, Talent&Culture Manager România și SEE la Accor, a lui Laurent PICHERAL, fost membru al Comitetului Executiv Accor, Costel Negricea, Rector, Universitatea Româno-Americană, Camelia Gheorghe, Decan Facultatea de Turism si Managementul Ospitalității din cadrul Universității Româno-Americane și Patricia Dodu, Conferențiar universitar la Facultatea de Turism si Managementul Ospitalității. Evenimentul a reunit studenți de la Universitate și numeroși lideri Accor și a prilejuit conversații semnificative despre viitorul turismului.

Spațiul este mult mai mult decât un hub fizic. Acesta va oferi nenumărate oportunități de mentorat, pregătire profesională și dezvoltare a abilităților, simbolizând în același timp dedicarea Accor de a împuternici următoarea generație de profesioniști din domeniul ospitalității.

Grupul, care are în prezent peste 1,000 de angajați în țară, va angaja peste 1,000 de noi membri ai echipei sale până în 2025, pentru a sprijini deschiderea și operarea a peste 25 de noi hoteluri.