Wizz Air a relansat platforma Wizz Tours

Compania aeriana low-cost Wizz Air a relansat platforma Wizz Tours prin care vinde bilete de avion la pachet cu optiuni de cazare. Astfel, romanii pot cumpara vacante cu preturi intre 150 si 25.000 EUR.
Romanii platesc in medie 530 EUR pentru o vacana de tip city-break, mai putin decat ungurii – 540 EUR si polonezii – 640 EUR, insa sunt ceva mai pretentiosi si prefera hotelurile de 3 stele.
Janos Barits, managing director Wizz Tours a declarat ca destinatiile preferate de romani sunt Roma, Barcelona, Milano, Venetia si Londra pentru vacante de tip city-break.
Oficialul Wizz Tours mai spune ca pasagerii vor obtine economii de 10-15% la achizitia un pachet integrat de bilet avion plus cazare, decat daca ar face rezervarile separat.
Cei mai muli turisti straini care aleg serviciul Wizz Tour cand isi rezerva o vacanta in Romania sunt din Germania, Israel, Italia, Suedia si Marea Britanie.
Wizz Air ofera zboruri zilnice intre Londra si Burgas in perioada estivala, in timp ce din Constanta zboara de doua ori pe saptamana spre Londra, aceasta fiind si singura destinatie operata de companie de pe aeroportul Mihail Kogalniceanu.

Source: Economica