Din 15 mai incepe programul „Litoralul pentru toti”

In perioada 15 mai – 18 iunie se desfasoara programul „litoralul pentru toti” lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, ALDD, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR, si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT.
Programul special Litoralul pentru toti starneste de la an la an un interes semnificativ din partea turistilor, care au posibilitatea sa achizitioneze sejururi in extrasezon, pe litoralul romanesc, la preturi mai mult decat avantajoase. Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii 
Editia din acest an a programului „Litoralul pentru toti” beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia septembrie – octombrie 2014. Astfel, tarifele practicate pentru sase nopti de cazare, pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, sunt de 205 RON/persoana pentru un sejur la un hotel de 1 stea, 235 RON la 2 stele sau 315 RON cu mic dejun inclus, 265 RON la un hotel de 3 stele, ori 425 RON cu mic dejun, 485 RON la un hotel de 4 stele, respectiv 605 RON la unul de 5 stele.
Pentru sudul litoralului, in statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, tarifele pentru un sejur de sase nopti/persoana vor fi cuprinse intre 159 RON, la un hotel 1 stea, fara mic dejun, si 469 RON/persoana, la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus.
Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza si de varianta all inclusive, care asigura toate cele trei mese servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopti/persoana ajung pana la 765 RON la un hotel de 3 stele, 875 RON la unul de 4 stele si pana la 985 RON/persoana la o unitate de 5 stele.

Source: Economica