Vola.ro renunta la taxa de serviciu pentru modificarea biletelor de avion cu destinati Turcia

Pe fondul situatie tensionate din Turcia, agentia de turism online Vola.ro anunta ca renunta la taxa de serviciu de 25 EUR pentru modificarea biletelor de avion cu destina Turcia.
Astfel, eventualele taxe percepute de compania aeriana pentru schimbarea zilei de zbor vor fi platite in continuare de pasageri.
Manuela Melinescu, marketing manager Vola.ro a declarat ca agentia renunta la taxa pe care o percepe in mod normal pentru orice tip de modificare, iar restul conditiilor depind de compania aeriana si de clasa tarifara la care turistii si-au luat bilet.
Melinescu a mai spus ca s-a inregistrat o scadere de 15% a numarului de bilete de avion cu destinatia Istanbul vandute in aceasta perioada.
Ministerul roman al Afacerilor Externe precizeaza ca, potrivit informatiilor furnizate de autoritatile turce, instaurarea starii de urgenta in Turcia nu are ca efect direct restrictionarea libertatii de circulatie a populatiei civile sau a turistilor straini, insa autoritatile romane reitereaza avertismentul adresat romanilor aflati in aceasta tara de a ramane extrem de precauti si vigilenti.
Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, incepand cu data de 20 iulie, a fost decretata de Guvernul turc starea de urgenta pe intreg teritoriul Republicii Turcia, pentru o durata de 3 luni.

Source: Wall-Street