Tarom vrea sa transforme agentia de turism Tarom Tours in ceea ce a fost BTT sau ONT Carpati

Operatorul aeriana national Tarom va vinde pachete de vacanta in fiecare agentie, nu numai bilete de avion, urmand sa revitalizeze agentia de turism, Tarom Tours, a declarat intr-un interviu pentru directorul general al Tarom, Werner Wolff. 
„Avem si avioane, avem si agentie de turism, pe care vrem sa o revitalizam. Tarom Tours va fi un fel de BTT sau ONT Carpati, care au existat candva si au fost ce trebuie. Tarom Tours va deveni o alternativa viabila la tot ce inseamna agentii de turism care vand vacante in strainatate si in tara, atat din punctul de vedere al pretului, cat si al conditiilor”, a spus Werner Wolff.
„In primul rand, noi avem si avioane. Peste tot unde avem agentii vom avea si reprezentanti ai Tarom Tours si vom promova turismul. Turismul este next incoming pe care noi nu l-am luat in calcul. Vrem sa facem incoming”, a precizat Wolff.
Tarom Tours este agentia de turism a companiei Tarom care a fost infiintata in anul 1994. Principalul produs turistic oferit de Tarom Tours este pachetul „city break” organizat pe cursele de linie ale companiei Tarom.

Source: Profit