Pana la sfarsitul acestui an vom avea un hotel care va oferi servicii all inclusive la munte

Proprietarul agentiei de turism Mareea, Marius Usturoiu a preluat anul trecut complexul hotelier Mercur – Minerva din statiunea Mamaia si l-a transformat intr-un complex ce ofera servicii all inclusive.
Cele doua hoteluri au fost inchiriate pe o perioada de 15 ani, iar inainte de deschiderea sezonului estival, s-a investit circa 1 mil. EUR in modernizarea unitatilor si in crearea de locuri de joaca pentru copii si facilitati pentru sistemul all inclusive.
Targetul lui Usturoiu a fost, pentru Mercur-Minerva, produsul turistic din Bulgaria, atat pentru turistii romani, cat si pentru zona de incoming.
Gradul mediu de ocupare al complexului Mercur – Minevra in intervalul 15 iunie – 15 septembrie a fost de peste 90%, iar peste 95% dintre turisti au fost romani, familii cu copii. 
In cadrul complexului au fost amenajate doua locuri de joaca exterioare, au fost organizate diverse activitati, concursuri, jocuri, dansuri pe plaja, locuri de joaca pe plaja si a fost construita o gradinita interioara, unde parintii isi pot lasa copiii de dimineata de la ora 9 pana seara la ora 18. Si seara, dupa cina, au fost organizate activitati minicinema, concursuri de dans si altele, schimbate de la o saptamana la alta.
Vanzarile inregistrate au fost de aproximativ 10 mil. RON.
Omul de afaceri a mai preluat pe o perioada de 10 ani hotelul Rozmarin din Predeal si intentioneaza ca pana la finalul acestui an sa fie transformat in prima structura all inclusive de la munte, in Romania.
Acesta a declarat ca in primul an de functionare se va lucra in paralel atat cu all inclusive cat si cu sistemul clasic, a la carte.

Source: Business Magazin