Meshek Wings lanseaza curese charter pe ruta Tel Aviv – Oradea in 2016

Touroperatorul israelian Meshek Wings anunta lansarea curselor charter Tel Aviv – Oradea, zboruri ce vor fi operate de catre compania aeriana low-cost Blue Air. In acest an urmand sa soseasca in Baile Felix si Oradea 2.000 de turisti israelieni, care vor cheltui circa 1,8 mil. EUR. Zborurile vor avea loc saptamanal, in perioada verii.
Turistii vor fi cazati in statiunea balneoclimaterica Baile Felix si in municipiul Oradea. Pachetele turistice vor fi dedicate familiilor si adultilor.
Principalele atractii ale israelienilor sunt aqua park-urile, apele termale, centrul istoric restaurat al orasului Oradea precum si parcul national Muntii Apuseni.
De asemenea, in 2014, touroperatorul a deschis curse charter catre Constanta si Bucuresti. In 2016, sunt organizate trei zboruri saptamanale pe aeroportul Constanta, pentru Mamaia, in perioada iunie-august, fiind estimati aproximativ 5.000 de turisti, inclusiv cei care vin din Bucuresti si aleg sa se cazeze si pe litoral.
Pentru Bucuresti sunt estimati 25.000 de turisti israelieni pentru tot anul, fiind operate tot trei zboruri pe saptamana, dar intr-un interval mai mare de timp.
Meidan Butnaru, director comercial al touroperatorului israelian Meshek Wings, opereaza aceste doua destinatii din Romania pentru al treilea an consecutiv.

Source: Economica