Legenda lui Dracula va fi promovata in China, India si Orientul Mijlociu

Legenda lui Dracula va fi promovata in China, India si Orientul Mijlociu, piete care nu au fost afectate de criza economica si care au un mare potential, a declarat Cristian Barhalescu, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, MDRT.
Barhalescu considera ca o reevaluare, o repozitionare a strategiei a master planului, care a fost facut in anul 2007, in alte conditii economice, este necesara acum, pentru ca pietele tinta considerate apropiate si aducatoare de turisti, precum Germania, Austria, Marea Britanie sau Rusia se pot completa cu piete precum Orientul Mijlociu, piata care in prezent nu a fost afectata profund de criza si de asemenea China sau India. 
Acesta a afirmat ca in China, India si Orientul Mijlociu tara noastra poate promova tot ceea ce inseama circuite gen Dracula, gen Transilvania, dar si circuite culturale, Delta Dunarii si statiuni balneoclimaterice.
De asemenea, reprezentantul MDRT a precizat ca se intentioneaza redeschiderea biroului de turism din China, iar in India ne analizeaza deschiderea unui astfel de birou.

Source: Curierul National