Investitie de 10 milioane EUR in deschiderea hotelului Ramada Oradea

Lantul hotelier international Ramada a deschis hotelul Ramada Oradea, clasificat la 4 stele.

Lantul hotelier a ales Oradea datorita potentialului economic, geografic si social, fiind considerat unul dintre cele mai importante orase din Romania.

Unitatea, singura din oras afiliata la un brand international, are 128 de camere, dintre care 6 camere superioare, 13 business class si 109 camere standard, 2 restaurante, Syrah si The Hub si un Centru de conferinte si evenimente alcatuit din 5 sali de conferinte dotate cu tehnologie de ultima ora si servicii de business colaterale, secretariat, translatori, fax si curierat.

In functia de director general al hotelului a fost numit austriacul Roman Kofler, cu o experienta vasta in domeniul hotelier, dobandita de-a lungul timpului in hoteluri din Statele Unite, Egipt sau Ucraina.

Deschiderea hotelului Ramada reprezinta o investitie de peste 10 milioane EUR a companiei Aba Turism.

In Romania, reteaua Ramada este prezenta cu inca sapte unitati hoteliere reprezentate de Ramada Brasov, Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc, Ramada Plaza Bucharest Convention Center, Ramada Iasi City Centre si Ramada Sibiu.

Source: Daily Business