Delta Dunarii – Hotel WELS 4* – Vacanta de neuitat in tara ta

In urma serviciilor de calitate oferite atat la cazare, restaurant, dar si agrement, Hotel Wels 4* si-a castigat renumele unui hotel de inalta prestanta, fiind descris de catre oaspetii cazati ca fiind o locatie care depaseste in mod surprinzator de placut asteptarile lor pentru un hotel clasificat la 4 stele.

Generozitatea spatiilor, ambianta placuta, odihnitoare, curatenia, deservirea si mai ales amplasamentul locatiei care se integreaza perfect in natura, cu o  priveliste idilica asupra apei Dunarii, impreuna cu meniurile pescaresti traditionale servite oaspetilor, desavarsesc o experienta autentica specifica Deltei.

Petrecerea unui sejur la Hotel WELS, in plina verdeata, inspirand aerul puternic si curat, ascultand ciripitul pasarilor si traind relaxarea totala in deplina liniste, redau acel sentiment de multumire. Atat de aproape de casa si totusi, parca intr-un colt virgin uitat de lume, neatins de freamatul prezentului.

hotel_wels1_512

Hotel WELS 4* este amplasat pe o colina a malului drept al bratului Sf. Gheorghe,  in satul Baltenii de Sus, Jud. Tulcea, are o iesire generoasa la apa, pajiste, miniplaja pana la buza apei, piscina si teren de sport in aer liber, leagan si foisor rustic la malul Dunarii. Accesul se poate face direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea – Mahmudia, cat si de pe apa.

hotel_wels_piscina_512

Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces gratuit la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.

Hotel WELS ofera urmatoarele facilitati:

  • incluse in tariful de cazare: roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, acces la piscina pentru adulti si piscina pentru copii, sezlong-uri,  loc de joaca pentru copii in spatiu verde, pescuit la malul Dunarii, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton;
  • contra cost la tarifele de receptie: excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, servicii spalatorie/calcatorie, biciclete, plimbari cu caruta, poney si plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.

HOTEL „WELS”, BALTENII DE SUS, JUD. TULCEA,
TEL
. 0740 / 210 214   ori   0740 / 25 60 41    FAX :  0740 / 716 041
e-mail : rezervari@wels.ro , e-mail : office@wels.ro, www.wels.ro

hotel_wels2_512

hotel_wels3_512

Source: Hotel Wels