Hotelul Continental din Cluj Napoca a fost vandut cu 5 mil. EUR

Dupa numeroase incercari esuate de a vinde hotelul Continental din Cluj Napoca, lichidatorul judiciar al SC Ardeleana SA a anuntat ca imobilul a fost adjudecat societatii Napocamin SRL din Cluj-Napoca, pentru suma de 5 mil. EUR.
Ofertantul este omul de afaceri Ioan Bene din Cluj-Napoca, care deruleaza activitati in domeniul constructiilor civile si industriale, fiind actionar principal la societatea Napocamin SRL Cluj-Napoca.
Inainte de a deveni proprietar, Bene declara ca intentioneaza sa reabiliteze complet cladirea simbol din centrul Clujului si sa aduca imobilul la standardele unui hotel de 5 stele.
Cladire istorica, emblema a Clujului interbelic, hotelul Continental a fost preluat de S.C. Ardeleana S.A. in anul 2005 de la compania Continental Hotels, insa de atunci cladirea nu a primit nicio functiune, fiind oarecum abandonata. In perioada de boom economic cladirea a fost evaluata de experti imobilari la 14 mil. EUR. Imobilul are aproximativ 7.200 mp  si este compusa din parter si trei etaje.

Source: Unirea