Fondul de investitii Abris a preluat Dentotal

Fondul de investitii Abris a preluat firma de import si distributie de materiale dentare Dentotal Protect, detinuta de Anghel si Bogdan Dogariu. Anul trecut, firma, cu 114 angajati, a avut afaceri de 78 mil. RON si un profit net de 6,6 mil. RON.
In toamna anului trecut a fost anuntat ca grupul Orbis, partener al AccorHotels, a semnat un contract de management cu Dentotal  Hospitality, pentru un hotel ibis Styles in centrul orasului Bucuresti.
De asemenea, familia Dogariu mai detine si hotelul de 4 stele Mercure Bucharest City Center din Bucuresti, operat tot in parteneriat cu Orbis.
ibis Styles Bucharest City Center va fi ridicat pe strada Stirbei Voda 146. Hotelul nou-construit, ce va fi inaugurat in anul 2020, va avea 152 de camere. Un alt hotel ibis Styles a fost deschis in Bucuresti impreuna cu firma Constructii Erbasu S.A. in cadrul unui acord de management. 
Recent, oamanii de afaceri Marius si Emil Cristescu au semnat cu reteaua Ibis, pentru afilierea unui hotel in constructia caruia vor investi peste 10 mil. EUR.
La sfârsitul lunii decembrie 2017, reteaua Orbis cuprindea peste 420 de hoteluri Ibis Styles si 43.000 de camere in 45 de tari.

Source: Profit