Compania Phoenicia Hotels intentioneaza sa creeze o retea de hoteluri

Potrivit declaratiei D-lui Dinel Saizu, general manager al hotelului Phoenicia, compania Phoenicia Hotels intentioneaza sa creeze o retea hoteliera, locatiile favorite ale urmatoarelor unitati fiind Bucurestiul sau una dintre statiunile Poiana Brasov si Predeal.

Investitia in urmatorul hotel, care va cuprinde intre 100 si 150 camere, se va ridica la minimum 3 milioane EUR, fonduri provenite din veniturile inregistrate de hotelul Phoenicia. In prezent proiectul se afla in faza de identificare a terenului aferent constructiei.

Hotelul Phoenicia din Bucuresti este clasificat la 4 stele, detine 348 de camere, zece sali de conferinta, patru restaurante, cazinou, spa si club iar investitia, realizata de compania Triumf Construct, s-a ridicat la aproximativ 10 milioane EUR. Pentru 2006, Dinel Saizu estimeaza o cifra de afaceri de peste 10 milioane EUR.

Compania Phoenicia Hotels are cinci actionari persoane fizice, dintre care Dinel Saizu si Elena Iordan, totodata actionar al Triumf Construct.

Compania Triumf Construct a anuntat ca in primavara acestui an va demara o investitie de 2 milioane EUR intr-un proiect rezindential situat in Baneasa.
Source: Ziarul Financiar