Pe langa hoteluri, THR Marea Neagra intentioneaza sa vanda si cateva restaurante si cofetarii

Potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti, valoarea totala de la care pornesc tranzactiile proprietatilor THR se ridica la peste 18 milioane EUR, din care vanzarile de hoteluri reprezinta 12,6 milioane EUR.

Hotelurile Alfa si Beta din Saturn, impreuna cu terenul aferent, au fost evaluate la un pret minim de vanzare de 4,7 milioane EUR; hotelul Gama din Saturn a fost evaluat impreuna cu terenul aferent la 2,8 milioane EUR; restaurantul Mercur din Saturn, impreuna cu terenul aferent, a fost evaluat la 1,388 milioane EUR; grupul hotelier Dunarea din Eforie Nord are ca pret de pornire 881.000 EUR; hotelurile Magura si Suceava din Eforie Sud au fost evaluate la 2,8 milioane EUR respectiv 1 milion EUR iar hotelurile Orizont si Fortuna vor face obiectul unui schimb cu Primaria Eforie. Preturile nu includ TVA.

Pe langa hotelurile scoase la vanzare, THR Marea Neagra intentioneaza sa vanda si cinci restaurante si cofetarii la un pret minim de 5,8 milioane EUR, precum si doua vile in valoare de 240.000 EUR.

O serie de active ale societatii vor fi ipotecate in vederea aprobarii contractarii unui credit de cel mult 15 milioane RON, acest aspect urmand a fi discutat la urmatoarea Adunare Generala a societatii.

In 2005, THR Marea Neagra a inregistrat un profit net de 3,2 milioane RON, jumatate din nivelul inregistrat in 2004 si o cifra de afaceri de 37,2 milioane RON, cu aproximativ 1 milion RON mai mare decat in 2004.
Source: Curierul National