ANA Hotels: crestere de 14% a veniturilor, in primul trimestru din 2018

In primul trimestru al acestui an, compania ANA Hotels, a inregistrat o crestere de peste 14% a veniturilor fata de primul trimestru al anului trecut, precum si o crestere a gradului de ocupare mediu la nivelul intregii retele de pana la circa 70%. Din punctul de vedere al tarifului mediu pe camera, acesta a crescut la randul sau cu aproximativ 10%, a declarat Christine Schillings, director general al ANA Hotels.

In luna martie, compania a finalizat lucrarile de renovare a centrului spa din cadrul Crowne Plaza, dupa o investitie de aproape 2 mil. EUR. Schillings a mai precizat ca investitia in complexul Ana Hotels Europa din Eforie Nord se afla in desfasurare. Aici va fi deschisa in luna iunie, o piscina exterioara dedicata procedurilor cu sare si namol de Techirghiol.

Anul trecut, lantul Ana Hotels a inregistrat o crestere a afacerilor cu 4,5%, iar pentru  2018 este estimata o crestere medie a veniturilor de 8,1%.

„Pentru finalul de an am programat inceperea renovarilor pentru hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, locatie care ar urma sa se extinda cu o noua aripa. In Poiana Brasov avem in vedere constructia si amenajarea unor zone speciale de cazare destinate angajatilor Ana Hotels”, a declarat Schillings.
Source: Ziarul Financiar