YOO – brandul de apartamente de designer, intra pe piata din Romania

YOO, cel mai mare brand de apartamente de designer din lume, confirma informatiile privind extinderea in Romania.

“In perioada urmatoare vom incepe sa evaluam proiectele din principalele piete din Romania, dar si de pe litoral, zone montane si alte locatii unice “, a declarat Valentin Ilie, partener YOO in Romania.

Grupul YOO, fondat in 1999 de antreprenorul englez John Hitchcox si designerul Philippe Starck, este cel mai mare brand de locuinte non-hoteliere din lume, cu 52 de proiecte finalizate si peste 30 in dezvoltare.

Intr-un clasament al celor mai mari branduri hoteliere si non-hoteliere din lume, YOO este urmat de Ritz-Carlton, Four Seasons si JW Marriott.

Tinta initiala de expansiune a brandului YOO in Romania sunt orasele Bucuresti, Constanta si Brasov.

Intentia companiei engleze este sa opereze si apartamente cu servicii hoteliere, tinta fiind proiectele rezidentiale si hoteliere. In Bucuresti se urmareste punctarea unor amplasamente deosebite.

Potentialii clienti ai YOO sunt investitorii si dezvoltatorii locali in cautare de design si implementare.

YOO lucreaza cu o echipa de designeri celebri precum Marcel Wanders, Jade Jagger, Steve Leung si Sussanne Khan pentru a crea locuinte cu un design distinct care aduc vizibilitate proiectelor rezidentiale. In ultimii ani, YOO s-a extins si pe sectorul hotelier cu brandurile YOO Collection si YOO2. YOO transforma cladirile in spatii de locuit aspirationale si inspirationale, oferind dezvoltatorilor imobiliari un design holistic, se arata pe site-ul companiei.

Acesta este un concept nou pe piata romaneasca si este echivalentul unui brand hotelier aplicat segmentului de locuinte premium si de lux.

EN RO