Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anuntat ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie.
Astfel, rutele spre Franta, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 14 mai inclusiv. Totodata, redeschiderea bazei de la Timisoara este amanata pentru 15 mai.
Compania aeriana Wizz Air anunta ca, incepand cu data de 1 mai, va implementa masuri aditionale de igiena pentru a asigura sanatatea clientilor si echipajelor.
Astfel a introdus mai multe masuri suplimentare de securitate pentru a sustine distantarea sociala pe parcursul imbarcarii si un nivel crescut de curatenie la bord. „Ca parte din masurile de a proteja sanatatea pasagerilor si echipajului, calatorii ar trebui sa efectueze check-in-ul si orice achizitie de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje aditionale, pentru a reduce orice interactiune care nu este esentiala la aeroport. Echipajul de cabina va purta masti si manusi pe toata durata zborului si va distribui servetele de igienizare fiecarui pasager”, a anuntat compania.
Cumparaturile la bord sunt permise si se recomanda ca plata sa se faca prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic. 

Source: Wall-Street

EN RO