Vola.ro estimeaza o crestere de 30% a vanzarilor in acest an

Agentia de turism online, Vola.ro stimeaza pentru acest an vanzari de circa 80 mil. EUR, in crestere cu 30% fata de anul precedent.
Din punct de vedere al cifrei de afaceri raportata la Ministerul Finantelor, care presupune in cazul Vola doar comisioanele tranzactiilor intermediate, agentia a inregistrat in primul semestru 4,2 mil. EUR, cu 18,5% mai mult decat in primele sase luni din 2017.
Pentru intregul an 2018 Vola estimeaza o cifra de afaceri de 8,6 mil. EUR si un volum al tranzactiilor intermediate de 80 mil. EUR.
In contextul investitiilor in marketing si tehnologie, dar si al insolventei sau iesirii de pe piata a unor competitori (Paravion, Tripsta) suntem intr-o continua consolidare a cotei de piata si, in 2018, estimam o crestere de peste 30%.Pentru finalul anului, ne pregatim sa simplificam procesul achizitiei de servicii turistice prin inovatii tehnologice”, a declarat Daniel Truica, CEO si unul dintre fondatorii Vola.ro. 
Luna mai a adus Vola.ro un avans de 21,3% fata de aceeasi perioada a anului anterior, iar iunie a adus o crestere de 32%.
Echipa Vola.ro are in prezent 100 de angajati, cel mai numeros departament fiind cel de Relatii cu Clientii. 
In acest an agentia a vandut peste 170.000 de bilete de avion. Cel mai ieftin bilet de avion a costat doar 6 EUR/persoana pe destinatia Bruxelles, iar cel mai scump bilet de avion a costat aproape 6.000 EUR si a avut ca destinatie Washington.
Cea mai solicitata destinatie pentru biletele de avion cumparate pe Vola.ro in prima jumatate a anului ramane Bucuresti, urmata de Londra, Cluj, Iasi, Milano, Roma, Bruxelles si Paris. O crestere dinamica au inregistrat destinatiile Israel, Cipru dar si Canada. 

Source: Profit

EN RO