Vola Fast Refund : noul serviciu de rambursare rapida a zborurilor anulate sau amanate, lansat de Vola.ro

Unul din trei zboruri a suferit modificari de orar sau chiar anulari in ultimul an, iar calatorii afectati de aceste schimbari au fost nevoiti sa astepte, in medie, intre 30 si 60 de zile pentru rambursare din partea companiei aeriene. In acest context, pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Vola.ro lanseaza serviciul Vola Fast Refund, cu ajutorul caruia pasagerii aflati in astfel de situatii isi pot primi banii numerar in maximum 7 zile.

Achizitionand acest serviciu aditional, toti pasagerii ale caror zboruri sunt anulate sau modificate, sunt notificati de catre Vola in cel mai scurt timp cu privire la schimbarile aparute si li se ofera asistenta pentru a identifica cea mai buna alternativa de calatorie de la compania aeriana, fara costuri suplimentare.

In cazul in care nu se mai doreste efectuarea calatoriei, Vola.ro returneaza banii in contul clientului in maximum 7 zile. In cazul in care turistul doreste sa-si continue calatoria exista si optiunea emiterii un voucher rapid ce poate fi folosit pentru a cumpara orice alt zbor cu orice companie aeriana si astfel itinerariul sa nu fie intrerupt.

EN RO