Un nou proiect de hotel în Eforie Nord

Stațiunea Eforie Nord este cunoscută pentru pentru bazele de tratament folosind nămolul din zonă. În ultimii ani mai mulți investitori au decis să investească în stațiune, printre care și firma BSC Stefy&Costy SRL, care a primit recent, acordul de mediu pentru construirea unui hotel cu cinci etaje.

Prin proiect se propune realizarea unui imobil cu funcțiunea de apartamente în regim hotelier, la etajele I – V, parcare auto, precum și împrejmuirea terenului. Suprafața totală a terenului este de 2.268 mp, iar suprafața construită propusă va fi de 1.127 mp. Spațiile verzi vor fi în procent de peste 45% din suprafața terenului.

În imobil vor fi 111 studio-uri în regim hotelier, iar accesul se va realiza dinspre strada Belona. Locurile de parcare asigurate sunt în număr de 42, din care 33 la subsol, iar patru vor fi pentru persoanele cu dizabilități.

Societatea BSC Stefy&Costy SRL a fost înființată în anul 2014 și are sediul în orașul Ovidiu. Obiectul de activitate este cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Asociați, cu cote egale, sunt Zoe Angiu și Ștefan Boiu, acesta din urmă fiind și administratorul firmei. În 2021, cifra de afaceri a fost de 4.398.457 RON, iar profitul net a fost de 2.504.588 RON.