Turismul rural promovat la Ljubljana

In data de 29 mai, Ambasada Romaniei in Ljubljana si Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC, au organizat la sediul Ambasadei o prezentare a turismul rural si a agro-turismului din Romania.

La prezentarea sustinute de Maria Stoian, presedinte de onoare al ANTREC, au participat jurnalisti cu responsabilitati in domeniul turistic din Slovenia, inclusiv Presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Turism.

Prezentarea s-a axat pe prezentarea obiectivelor ANTREC si a modalitatilor pe care aceasta organizatie le foloseste pentru promovarea turismului rural din Romania.

Printre obiectivele ANTREC se numara: identificarea si promovarea potentialului turistic rural, organizarea de cursuri de formare pentru gazde si agentii de turism rural, diseminarea de informatii relevante catre institutiile cu atributii in domeniul turismului rural si organizarea de campanii publicitare pentru unitatile turistice.

ANTREC este membra a Organizatiei Europene pentru Turism Rural, EUROGITES, organizatie care reuneste la nivelul continentului cele mai importante asociatii nationale de turism rural.

Source: Vacante la Tara