Trotter Restaurant: investitie de 700.000 EUR pe litoral

In weekend-ul care tocmai a trecut, compania Trotter Restaurant a lansat un proiect greenfield la malul marii, in nordul statiunii Mamaia. Investitia in valoare de 700.000 EUR, consta intr-un nou restaurant La Mama, al 10-lea al lantului si al doilea de pe litoralul romanesc, precum si o plaja cu lounge si beach bar care va functiona sub un brand nou, Marttinez Beach.
Noul restaurant La Mama are o capacitate de aproximativ 500 de locuri si va servi aceleasi preparate ca la mama acasa. Lounge-ul este deschis pe 3 laturi si are o capacitate 250 de locuri la mese, iar plaja are o suprafata de circa 2400 mp, peste 200 de locuri si un beach bar. Marttinez beach va oferi clientilor preparate cu specific international, precum si multe concerte, evenimente si activari surpriza.
Compania continua investitia in inovatie si lanseaza aplicatia pentru Smartphone Marttinez Beach care va permite prin serviciul Fast Order sa comanzi direct de pe sezlong bautura preferata, scanand codul QR de pe umbrela.
Odata cu deschiderea noului restaurant de pe litoral, grupul opereaza 10 restaurante La Mama (8 in Bucuresti si 2 in statiunea Mamaia), trei cafenele sub brandul Cafepedia (2 in Bucuresti si una in Iasi) precum si o plaja cu lounge, Marttinez Beach.

Source: Food&Bar

EnglishRomanian