Travelminit lansează o pagină unde vor fi publicate oferte de vacanță reduse cu până la 40%

In contextul noilor reguli impuse segmentului HoReCa, platform de rezervari hoteliere Travelminit vine in intampinarea turistilor si a hotelierilor din Romania cu oferte de vacanta reduse cu pana la 40%.

Travelminit a lansat o pagina web dedicata care va publica saptamanal promotii de vacante reduse semnificativ, care pot fi rezervate intr-o perioada limitata de timp. Pagina promotii.travelminit.ro vine in ajutorul turistilor romani, care pot rezerva vacante la un pret mult mai mic, dar si in sprijinul hotelierilor, care vor avea rezervari in extra-sezon.

Conform estimarilor Travelminit.ro, gradul de ocupare al hotelurilor din Romania a scazut in luna Octombrie la aproximativ 30-40%. Astfel, impreuna cu hotelierii parteneri au gandit o serie de oferte care sa incurajeze romanii sa calatoreasca si in perioada de toamna.

Prin intermediul noii pagini, sunt promovate pachete de vacanta, care contin reduceri cuprinse intre 23-40%. Aceste oferte sunt disponibile pe site pentru o perioada limitata de timp, iar romanii au posibilitatea de a specifica data de check-in dupa momentul rezervarii.

Tichetele si cardurile de vacanta au un rol foarte important in stimularea turismului intern, de aceea toate pachetele de vacanta pot fi achitate de catre turisti cu vouchere de vacanta. Alte metode acceptate de plata sunt card bancar sau virament bancar.

Oferta Travelminit.ro contine 5.500 de proprietati din Romania, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeti, cabane si campinguri din toate regiunile tarii. Platforma a inregistrat peste 620.000 de innoptari in 2019 si o valoare totala a rezervarilor de 13 milioane de euro.