Training cu pasiune sub licenţă Stonebow UK

În cadrul evenimentului “Cocktail cu pasiune” organizat de Educo Training şi Consultanţă, companie cunoscută şi ca educo.ro, pentru partenerii şi colaboratorii săi, a fost oficializat parteneriatul dintre aceasta şi Stonebow – UK.

bogdan_sharong_512

Între cele două companii de training s-a ajuns la un acord de livrare exclusivă în România a sesiunilor de training sub licenţă Stonbow. Cele 27 de sesiuni sunt împărţite în capitole de training menite să acopere nevoile de pregătire la nivelul oricărui hotel: Management training, Train the Trainer, HR skills, Customer care and Sales, iar diplomele acordate au o recunoaştere în industrie la nivel internaţional.

“Parteneriatul aduce în România experienţa si abilităţile dobândite de Stonebow în cei  peste 35 de ani de experienţă cu lanţuri hoteliere internaţionale (The Ritz, Intercontinental Hotels Group, Hilton Hotels, Rezidor – Radisson Group, Golden Tulip, Four Seasons Hotels, Starwoods Hotels) si hotelieri de prestigiu din Marea Britanie” a declarat Directorul de proiect educo.ro, Bogdan-Gabriel Manu.

bogdan_manu_512

Stonebow este lider în programe de training pentru industria ospitalităţii in Marea Britanie, fiind o divizie a organizaţiei People1st – Consiliul pentru abilităţi din industria ospitalieră; Leisure; Travel şi Tourism care a fost creată de către Guvernul Marii Britanii pentru a reprezenta punctele de vedere ale angajatorilor şi pentru a înţelege nevoile acestora în vederea dezvoltării industriei ospitaliere.

Planuri de viitor
În cadrul aceluiaşi eveniment educo.ro a anunţat plunurile imediate de dezvoltare în domeniul resurselor umane în cadrul industirei ospitalităţii prin deschiderea site-ului:
www.jobshoreca.ro, un site de recrutare exclusiv pentru industria ospitalităţii ce va folosi bazele de date ale celor mai importrante situri de recrutare on line de pe piaţă. Astfel un anunţ publicat pe jobshoreca va fi publicat automat pe alte două site-uri de recrutare iar partenerii vor primi CV-uri din 3 baze de date.

Charity
educo.ro şi-a anunţat beneficiarul cotei de 2% din venituile realizate în 2008 în favoarea organizaţiei “For Gods Children International” (FGCI) care are grijă de centrul de recreere pentru copiii din Spitalul Fundeni care suferă de leucemie. Această organizaţie are în grijă deasemenea orfani şi copii cu risc în alte zone din România. De exemplu în Babadag – Jud.Tulcea organizaţia are 12 orfani in grijă. Adiţional, în timpul verii, organizaţia pune bazele unei tabere de 6 săptămâni pentru copiii dezavantajaţi din toată România care sunt invitaţi să stea câte o săptămână.

Despre educo.ro:
educo training & consultanţă este o companie specializată în sfera serviciilor cu accent pe industria hotelieră, domeniu în care experienţa consultanţilor săi depăşeşte 10 ani atât în ţară cât şi în afara acesteia.

Consultanţii educo.ro îmbină experienţa câştigată în anii petrecuţi activ în industria hotelieră cu specializări care includ: train the trainer, master trainer, vânzări, relaţii cu oaspeţii, tehnici de intervievare, mentoring, evaluarea performanţelor angajaţilor proceduri de urgenţă, siguranţă si protecţie, etc.

Principalii clienţi: Crowne Plaza Hotel Bucureşti, Ana Hotels S.A, Hotel InterContinental Bucureşti, Continental Hotels S.A, Hotel Golden Tulip Times Bucureşti, Monte Carlo Palace, Five Star Hospitality, BCR.

Despre Stonebow:
Stonebow este una dintre cele mai importante companii de training şi consultanţă din Marea Britanie, cu sediul în Londra iar ceea ce este cel mai important este faptul că, la fel ca şi educo.ro, compania Stonebow este specializată in sfera serviciilor cu accent pe industria hotelieră. Prin portofoliul de programe, Stonebow răspunde nevoilor specifice industriei prin flexibilitate şi maximizare a investiţiei în dezvoltarea profesională a angajaţilor. Stonebow şi-a câştigat o reputaţie internaţională prin livrarea unor programe recunoscute în industria serviciilor.

Acest angajament total în ceea ce priveste calitatea, valoarea pentru investiţia făcută şi flexibilitatea au făcut din Stonebow un partener preferat în industria serviciilor.

Pentru mai multe informaţii:

Bogdan Manu
Project Manager
educo.ro
Business Center Vitan
St Aniversării nr 41, ap 609
Bucureşti,Sector 3, Cod 031463
Tel: +40 31 40 88 791
Mobile: +40 72 10 30 355
Fax: +40 31 8161 660
Email: bogdan.manu@educo.ro
web: www.educo.ro

Annabel Thomson
Client Relationship Manager
Stonebow    
2nd Floor, Armstrong House   
38 Market Square,   
Uxbridge,     
UB8 1LH    
Tel: +44870 060 2552
Mobil:+447768 433184  
Fax: +44870 060 2551
Email: annabel.thomson@stonebow.co.uk
Web:www.stonebow.co.uk

Source: EDUCO

EN RO