O campanie promotionala care a blocat pentru cateva ore pagina de web: de la SkyEurope, cu dragoste

In celebrarea St.Valentine’s Day, SkyEurope a lansat una dintre cele mai mari oferte promotionale de la infiintarea companiei: la cumpararea unui bilet de avion, al doilea este absolut GRATUIT, pentru acesta nu se platesc nici macar taxele de aeroport. Promotia este valabila pentru cumparari pana in data de 7 februarie, la miezul noptii, pentru zboruri pana in 31 mai a.c.animatiesky120cu240

Cel mai mic pret pentru 2 bilete de avion, dus intors, cu taxele de aeroport incluse, este de 58 de E. Preturile sunt in functie de disponibilitatea la bord si se aplica in continuare principiul: cu cat mai in avans fata de data calatoriei sunt cumparate bilete, cu atat mai ieftin costa acestea.

Promotia a fost lansata pentru toate destinatiile operate de companie, in numar de 44, din 19 tari europene. Interesul pentru promotie a fost atat de mare incat in cursul serii pagina de webiste www.skyeurope.com a fost aproape blocata de numarul urias de accesari. Echipa care asigura mententanta site-ului a muncit in continuu, pentru a asigura functionalitatea paginii de web pe care se fac rezervarile on line.

Agentii de turism din Romania pot cumpara bilete direct de pe site si pot revinde acest bilete cu orice comision doresc, in functie de strategia de vanzare a fiecarui partener. Biletele si facturile sunt electronice si sunt trimise solicitantului pe email.

SkyEurope este cotata la bursa din Viena, opereaza cu cea mai noua flota de avioane din lume, aeronavele Boeing 737 700 sunt echipate cu 149 elegate scaune de piele, cateringul la bord este premium (contra cost), iar zborurile din Bucuresti sunt operate zilnic, de 2 ori pe zi, din Baneasa, pe destinatia Bucuresti- Viena (zbor de dimineata, plecare la 9,30 din Bucuresti / sosire Viena 10,05 ore locale)si zbor de seara, plecare din Viena la 19.10, sosire Bucuresti 21,30 ore locale).

sky_modificat_512

Source: SkyEurope

EN RO