Therme Bucuresti a investit 10 mil. EUR in extinderea zonei Galaxy

Therme Bucuresti investit 10 mil. EUR in extinderea zonei Galaxy cu un spatiu de 4.000 mp.
Inaugurat in luna ianuarie a acestui an in urma unei investitii initiale de 50 mil. EUR, centrul a beneficiat de-a lungul timpului de o serie de extinderi care a costat grupul austriac A-Heat alte 20 mil. EUR.
Extinderea zonei Galaxy s-a realizat mai devreme decat planificau initial dezvoltatorii proiectului, ca urmare a cererii foarte mare a vizitatorilor pentru aceasta zona care ajunge astfel la o capacitate de 2.000 de persoane simultan.
Printre atractiile acestei zone se regasesc trei saune umede, paturi cu hidromasaj, cu raze infrarosii, dar si o biblioteca de sare. Aceasta are o inaltime de 6 m si a necesitat 40 de tone de sare de Himalaya pentru a amenaja spatiul care cuprinde 150 de volume de beletristica si ebook-uri si 14 console Playstation, jocuri. Principalele beneficii ale acestei biblioteci sunt cromoterapia si aerosolii, potrivit reprezentantilor Therme.
Zona dispunde si de o piscina cu cel mai mare poolbar din centrul Therme, cu o capacitate de 80 de locuri. De asemenea, noul spatiu conex corpului Galaxy are un acoperis complet retractabil, in ambele directii, cu o suprafata retractabila de 800 mp si cu o greutate de circa 100 tone.
Odata cu aceasta extindere, suprafata totala inverzita a complexului creste cu peste 10%, iar numarul palmierilor ajunge la 1.400 de arbori, adusi de pe patru continente. Astfel, Therme Bucuresti ajunge sa gazduiasca cea mai mare plantatie de palmieri din Europa.
De asemenea, zona The Palm a fost extinsa cu o terasa avand o capacitate de 400 de locuri, o plaja exterioara cu o suprafata de peste 24.000 mp si piscina „Crazy River”. Nu in cele din urma, zona exclusivista Elysium a fost extinsa, de asemenea, cu o terasa tip deck, cu palmieri, sezlonguri si hamace.
Pentru viitor, reprezentantii Therme iau in calcul posibilitatea inaugurarii unui hotel in aproprierea complexului, dar si alte extinderi.
Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, avand o suprafata totala de 34.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul gazduieste cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante.

Source: Profit

EN RO