Standardul de siguranța DEKRA pentru locații de încredere

Stabilirea noilor standarde pentru sănătate și siguranță în sectorul HoReCa

La fel cum evenimentele din 11 Septembrie 2001 au afectat securitatea aeroporturilor, pandemia COVID-19 va duce la reforme semnificative pentru întreaga industrie HoReCa.

Auditul DEKRA complet, în conformitate cu directivele OMS și agențiile de reglementare locale, implementat in Romania in domeniile HoReCa si ospitalitate de catre TRUS HoReCa Services, vă sprijină să redeschideți cu încredere locația dvs. și să mențineți practicile de siguranță și sănătate, pe parcurs.

Avantajele locațiilor auditate:
Creșterea încrederii angajaților și clienților prin bune practici recunoscute, pentru a combate răspândirea COVID-19 și a altor boli infecțioase în unitatea auditată
Implementarea măsurilor și a protocoalelor standardizate de siguranță pentru procesele operaționale din locația auditată precum și a procedurilor de răspuns la situații de urgență
Consolidarea încrederii în brandurile consacrate ale clienților cu evaluări efectuate de un organism de audit independent recunoscut internațional
Reducerea riscului privind reputația și capitalul.

Despre Standardul DEKRA pentru locații de încredere

Ca răspuns la schimbarea dramatică a responsabilităților managementului companiilor din sectorul HoReCa, precum și la nevoile și așteptările clienților în contextul pandemiei COVID-19, oferim acum o evaluare recunoscută a locației și a practicilor operaționale pentru a vă asigura că puteți relua cu succes activitatea dvs. și că respectați permanent standardele stricte de sănătate și siguranță.
Auditul DEKRA complet respectă directivele furnizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). În funcție de domeniul de evaluare selectat, acestea pot include, de asemenea, prevederi ale agențiilor locale care reglementează sănătatea și securitatea în muncă. Toate aceste directive sunt urmărite pentru a implementa și monitoriza continuu măsurile de prevenție în următoarele sectoare:

Unități de cazare și restaurante
Dealeri și reprezentanțe auto
Retail
Clădiri de birouri

Trus HoReCa Services efectueaza auditurile DEKRA în OSPITALITATE și TURISM în ROMANIA, care sunt adaptate diferiților furnizori din industria turismului și a ospitalitații prin corpul propriu de auditori acreditați:

Unitați de cazare, hoteluri, campinguri, pensiuni
Restaurante și furnizori de produse alimentare care oferă servicii de luat masa, la pachet sau livrare
Agenții de turism și furnizori de servicii de transport în comun
Firme de menaj externalizat, servicii de spălătorie și agenții pentru lucrători temporari

TRUS HoReCa Services și DEKRA CERTIFICATION ofera pachete flexibile de evaluare la distanță, la locația clienților sau combinate, adaptate la situația, programul și nevoile specifice ale afacerilor.

Evaluare și monitorizare de la un furnizor unic

Se evaluează și se validează implementarea inițială a soluțiilor aplicate în vederea respectării noilor reglementări de sănătate și siguranță menite să protejeze angajații și clienții împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 și a altor boli infecțioase. Ca urmare a rezultatelor bune ale auditului conform standardelor DEKRA, companiile auditate vor primi un certificat care clasifică locația auditată ca pe una de încredere.

Astfel vă oferă TRUS HoReCa Services și DEKRA Certification audituri de siguranță prin auditori acreditați care efectueaza auditurile conform standardul DEKRA Trusted Facility.

Dacă sunteți interesați să deveniți auditori de siguranța acteditați pentru ospitalitate vă rugăm să trimiteți un mail cu CV-ul dumneavoastră domnului Andrei Dovanca pe adresa andrei.dovanca@trus.ro

Participarea la curs este gratuită iar următorul curs va fi organizat la mijlocul lunii septembrie.

Pentru orice detalii va stam cu drag la dispozitie.

Cu deosebit respect,

Christian Macedonschi
C.E.O.
S.C. TRUS HoReCa SERVICES S.R.L.

Ambasador DEKRA
Trusted Fecilities

STR. MICA 5
500053, BRASOV
Tel.:+40 268 513070
Fax:+40 268 506187
Mobil:+40 722 332301
E-mail1: christian.macedonschi@trus.ro
E-mail2: macedonschi@icloud.com
www.trus.ro