Sky Airport Hotel Cluj-Napoca, își deschide porțile din luna iulie

Sky Airport Hotel își așteaptă oaspeții începând cu luna iulie 2024, după o investiție de 8.6 mil. EUR. Deschiderea hotelului clasificat la 4 stele, va conduce și la crearea de noi locuri de muncă, 45 de angajați urmând a se ocupa de călătorii care aleg Sky Airport Hotel. Acesta se află în imediata vecinătate a aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca.

„Evoluția din ultima perioadă a orașului, cât mai ales creșterea spectaculoasă a activității aeroportului m-au convins de oportunitatea finalizării hotelului. În toate orașele mari există astfel de locații, care funcționează atât în relație directa cu pasagerii aeroportului cât și pentru alte categorii de turiști. Un proiect necesar, având în vedere dezvoltarea zonei.”, a declarat Gicu Buzdugan, proprietarul Sky Airport Hotel Cluj-Napoca.

Hotelul beneficiază de o combinație modernă de confort și design oferind clienților facilități generoase și potrivite pentru orice tip de călătorie. Oaspeții au la dispoziție 85 de camere cu dotări de calitate, si restaurantul Sky cu o capacitate de 120 de locuri, ce combină bucătăria urbană cu cea tradițională. În plus, în Lobby Sky bar sunt întâmpinați cu o atmosferă caldă, potrivită atât pentru relaxare sau lucru. Sala de conferințe, spațioasă, este utilă pentru reuniuni, întâlniri sau  prezentări.

Zona se va dinamiza astfel prin inaugurarea noului hotel, mai ales că municipiul Cluj-Napoca dar și întreaga zona au multe de oferit potențialilor investitori si  vizitatori.

Echipa hotelului se pregătește să își primească oaspeții din luna iulie 2024. Până atunci, se acționează pentru finalizarea lucrărilor de amenajare si dotare precum si pentru pregătirea viitoarelor servicii ale hotelului.

Hotelul ce urmează a fi operat de Premier Hospitality, are o poziție strategică, fiind amplasat la principala poarta de intrare in oraș – aeroportul Avram Iancu.