Sibiu a fost nominalizat in topul celor mai bune 20 de destinatii turistice europene

Imagine de Tudor George de la Pixabay

Orasul Sibiu a fost nominalizat, pentru al doilea an consecutiv, pe lista celor mai bune 20 de destinatii turistice europene de catre Asociatia European Best Destinations, competitia pentru stabilirea topului desfasurandu-se in perioada 20 ianuarie – 10 februarie.

Topul va fi stabilit in functie de voturile primite de fiecare oras participant, Sibiul putand fi votat pe site-ul www.vote.ebdest.in.

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a punctat ca in prezentarea orasului pe site-ul European Best Destinations au fost evidentiate centrul istoric, modalitatile de petrecere a timpului in aer liber, gastronomia regiunii si drumetiile in zona.

Printre orasele si regiunile selectate alaturi de Sibiu in aceasta competitie se numara Viena, Paris, Roma, Florenta, Lofoten (Norvegia), Ghent (Belgia), Cornwall (Marea Britanie), Dordogne (Franta), Cappadocia (Turcia), Kotor (Muntenegru), Soca (Slovenia), Braga (Portugalia), Tubingen (Germania), Insulele Canare (Spania, Capri (Italia) si Kefalonia (Grecia).

EN RO