Se vinde unul dintre cele mai mari hoteluri din Sibiu

Complexul turistic din Bradu, Avrig, este structurat pe șase niveluri: demisol, parter, două etaje, două mansarde și punct de observare. Este unul dintre cele mai mari hoteluri construite în județul Sibiu. Are o suprafață construită de 12.100 mp, iar amprenta la sol este de 2.283 mp. Terenul aferent întregului complex depășește 8,5 ha. Hotelul a fost botezat într-o vreme Ramada Resort Avrig.

Acesta reprezintă o investiție demarată de Constantin Morar în 2007, care a decedat zece ani mai târziu, prin firma deținută în cote egale cu fiul său – SC Tina SRL. Locul ales este pe coama unui deal de la ieșirea din Bradu înspre Avrig, la 600 m de DN1 și la o înălțime de 45 m față de nivelul acestui drum.

Potrivit lichidatorilor judiciari, gradul de finisare al construcției este diferit la fiecare nivel: demisolul este finalizat în proporție de 60%, parterul 80-90%, etajele unu și doi sunt finalizate 100%, iar cele două mansarde au un procent de finalizare de 30%.

Suma cerută este de 3 mil. EUR.

Hotelul a fost proiectat să ofere cazare în peste 100 de camere duble, 12 single, cinci apartamente și patru garsoniere, cu suprafețe cuprinse între 18 și 70 de mp și să dețină: două săli de conferință cu capacitate de 220 locuri, respectiv 160 locuri, două restaurante de 280 locuri, respectiv 180 locuri – finisate 100%, o altă sală de conferință secundară, zone pentru coffee break, depozitare frigorifică, vestiare personal, spălătorie și călcătorie, zonă tehnică, recepție, business corner, precum și două lifturi panoramice pentru clienți, având în vedere priveliștea deosebită pe care o are asupra Oltului.